Kontakt oss i dag på telefon: 77 65 15 72

Forprosjekt

Vi kartlegger behov, tegner opp kontorlandskap i 3D-programvaren AutoCAD. Vi tilpasser lokalene og gir det en arkitektonisk utforming etter behov og ønske.

Prosjektering

Troms Byggmontering leverer fleksible innredningsløsninger som kan bygges om ved endrede behov. Smidige lokaler tilpasset moderne bruk er vår styrke, og vi samarbeider med ledende leverandører i vår bransje.

System

Systemvegger og himlinger er fleksible løsninger som leveres med ferdige overflater og kan raskt og effektivt monteres. Vi leverer materiale i blant annet stål, glass, gips og tre.

Moderne

Moderne miljøvennlige innredninger er vår styrke. Ved totalentreprise samarbeider vi med kompetente underleverandører. Prosjektstyring og kompetente medarbeidere er nøkkelord.

Dette kan vi gjøre

Gjennom vår kunnskap og erfaring utfører og leverer vi systemvegger, systemhimling, datagulv, tømrerarbeid, betongsagning og kjerneboring i alle entrepriseformer. Under kan du lese mer om hva vi kan hjelpe deg og din bedrift med.

Hvorfor velge Troms Byggmontering?

 

Kvalitet

Vi bruker løsninger og systemer som er godt utprøvd og som gir fornøyde kunder.

Fleksibilitet

Våre løsninger kan tilpasses endrede behov. Systemvegger og himlinger fra Modulvegger kan brukes om igjen, og er derfor et miljøriktig valg.

Rask utførelse

Våre erfarne montører og våre effektive systemer gjør at vi rask og effektivt innreder dine lokaler.

Bred kompetanse:

I 2013 fylte Troms Byggmontering 10 år, men mange av de ansatte har vært i bransjen i flere tiår. Vi har flinke montører og gode samarbeidspartnere.

Samarbeidspartnere

Vi samarbeider med underleverandører, arkitekter, håndverkere og andre bransjefolk slik at vi sikrer best mulig resultat.

Fornøyde kunder

Fornøyde kunder sier alt, og mange kommer tilbake og bruker oss på nytt. Se listen over referanser.

Pris

Vi har konkurransedyktige priser og er markedsleder i Nord-Norge - med Tromsø som base.

 

Troms Byggmontering_dag1-5778